yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere bakarak ne strüktürlarda yangın bapsı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların öbür katlara intikalini karışmak yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kelleladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Hayati önem nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına menşe olabilir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve konuaretler kullanılır.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabil durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Ayrıksı bir şpeş ise kapıların tamamıyla yalınlık duracağı durumlarda geçerlidir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı şarta gereğince şayet yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve berrak şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve oranlı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yukarıda ülke kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Report this wiki page